Téves adatok a Napló cikkében


2013-07-31 18:41:15  | cikk:  | 


A megyei napilap nyomtatott és on-line változatában is megjelent az az írás, melyben egy rábapatonai sertéstenyésztő nyilatkozott a Pápai Hús 1913 Kft-ről, ami több millió forinttal tartozik neki. A cikk szerint a gazda arról tájékoztatta a lapot, hogy március óta - a tulajdonosváltás óta (!) - nem fizet neki a cég, pedig az új tulajdonosok biztosították arról, hogy a vágósertés ellenértékét megkapják. Az írás szerint a pórul járt gazdák a kapuvári lovasnapokon tartott gazdafórumra is elmentek, ahol Jakab István, a MAGOSZ elnöke kijelentette, a gazdákat nem hagyják magukra.  A Napló e cikke  - mely az on-line-on tegnap a nyomtatott változatban pedig ma jelent meg -  több tárgyi tévedést is tartalmaz a húsgyárral kapcsolatban, amit feltehetően egy helyreigazítás kérésnek eleget téve a veol. hu-n ma korrigáltak.    Teljes cikk: http://veol.hu/hirek/papai-hus-futnak-a-penzuk-utan-a-sertestartok-1554737

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet