Éjfélkor zárul az átigazolási időszak


2013-09-02 15:38:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Éjfélkor zárul az átigazolási időszak főképe
Éjfélkor a hazai és a nemzetközi átigazolási piac is bezárja kapuit. A kluboknak ezidáig van lehetősége újabb átigazolások lebonyolítására, ez alól természetesen a Lombard Pápa sem kivétel. Kérdéses Maróti Béla és Tóth Bence jövője is, mindketten érvényes szerződéssel rendelkeznek, de úgy tudjuk, megfelelő ajánlat esetén távozhatnak. Érdekes hírt szellőztetett meg a rangado.hu. Az oldal szerint ugyanis a Lombard szombat délelőtti edzésén Tóth Bálint vezetőedző nézeteltérésbe és szóváltásba keveredett Ivancsics Gellérttel valamint Orosz Márkkal, emiatt a két újonc kedden találkozik Bíró Péter klubtulajdonossal. A hírt azonban Árki Gábor klubmenedzser határozottan cáfolta.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 17:19:11

Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:23:17

Hófutásban érmet szerzett Gelencsér Róbert


ajánlott cikk főképe

2020-03-08 18:36:14

A hosszabbításban veszített a nyolc emberrel nagyot küzdő Perutz FC