Streetball versenyt rendezett a Pápai Kosárlabda Club


2013-09-02 16:30:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Streetball versenyt rendezett a Pápai Kosárlabda Club főképe
Az egyesület a kosárlabdaszezonra történő ráhangolódás és a városi kosárlabdázás népszerűsítése jegyében utcai kosárlabda versenyt szervezett az Acsády Ignác Szakközépiskola aszfaltos pályájára. Két korosztályban (U-15 és felnőtt) várták a 3+1 fős csapatok jelentkezését, akik talán a jó időnek köszönhetően nem is maradtak távol, hiszen közel 20 baráti társaság nevezett a küzdelmekre. A versengések a streetball szabályoknak megfelelően 10 percig vagy 10 pont eléréséig tartottak. A csapatversenyek mellett egyéni versenyzésre is sor került, hiszen a hagyományosnak mondható büntető és hárompontos dobóversenyek nélkül sem telhetett el a streetball rendezvény. Vajda Balázs, a klub edzője elmondta, egy jó hangulatú eseményt sikerült összehozni, melyen kicsiktől nagyobbakig, korosztályoktól függetlenül mindenki a könnyed kosárlabdázás szellemének megfelelően tudott játszani. A szervezők remélik, hogy még sok hasonló esemény segítségével egyre több helyen tudják megszerettetni a kosárlabdázást.

A streetball verseny eredményei:
U15-ös korosztály:
1. Tarczy DSK (Békefi Csanád, Kovács Martin, Kasza Krisztián)
2. Pápai Trógerek (Domján Ádám, Szokodi Tamás, Babai Máté)
3. PKC (Eisenbeck Marcell, Rúzsás Marcell, Göcsei Gergő)

Felnőtt korosztály:
1. Bokorugró Gumikacsák (Rédei Bálint, Tóth Tamás, Fülöp András, Holczinger Gábor)
2. Dream Team (Horváth Ádám, Horváth Patrik, Horváth Ádám)
3. Szedd ki Imi! (Benedek Szabolcs, Meidl Mátyás, Bíró Bence, Perger Bálint)

Büntető dobóversenyt Laman Richárd nyerte, a hárompontos dobóverseny győztese Perger Bálint lett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-22 14:22:49

Három góllal nyert a Perutz, Dóczi megsérült


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket


ajánlott cikk főképe

2020-07-29 19:21:01

Sportfelszereléseket kapott a női szakág