Rodenbücher kihagyja a Ferencváros elleni bajnokit


2013-09-04 15:18:06  | cikk:  | 


Rodenbücher kihagyja a Ferencváros elleni bajnokit főképe
A Szombathelyi Haladás elleni rangadón a mérkőzés hajrájában a játékvezető másodszor is felmutatta a sárga kártyát Rodenbücher Istvánnak, aki így a kiállítás sorsára jutott. A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága szeptember 3-i ülésén úgy határozott, hogy a játékost egy soron következő bajnoki mérkőzésről eltiltja, így a védő kihagyja az egykori csapata elleni bajnokit, melyet szeptember 14-én 20 órától rendeznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-19 12:09:41

Ismét lehet pápai érdekeltség az Év sportolója gálán


ajánlott cikk főképe

2019-10-21 20:00:59

Tűzoltók fekvenyomó versenye


ajánlott cikk főképe

2019-08-29 10:59:19

Strandkézilabda egyesület alakult


ajánlott cikk főképe

2019-11-04 19:00:30

Kevés hiányzott a fordításhoz


PÁPA időjárás