Kirabolta volt iskolatársát


2013-09-05 08:22:12  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 16 éves lány ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú elkövető 2013. szeptember 3-án 13 óra körül megszólította Pápán, a Fő téren egy volt iskolatársnőjét, akitől cigarettát, majd ezüst láncának átadását követelte. A szintén 16 éves sértettet veréssel is megfenyegette, majd belenyúlt a lány nadrágja zsebébe, és kivette onnan a mobiltelefonját. A visszaszerzés érdekében a tulajdonos megfogta az elkövető kezét, ám az meglökte a vállát és a készülékkel együtt távozott a helyszínről. Útközben megszólított egy ismeretlen férfit a Nagytemplom mellett, az Árkád sor (Ruszek köz) környékén, és megvételre kínálta fel a pár perce zsákmányolt telefont. A járókelő nemet mondott, ezért a lány másnak adta el a készüléket, a kapott pénzen pedig három tábla csokit és cigarettát vásárolt.

A bejelentést követően a rendőrök lakásán elfogták, majd őrizetbe vették a gyanúsítottat. Táskájából előkerült a telefon SIM kártyája, a készüléket pedig attól a helybeli lakostól foglalták le a nyomozók, aki a lánytól töredék áron megvásárolta azt.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri, hogy a Ruszek köz környékén megszólított férfi, vagy bárki, aki érdemi információval rendelkezik a bűncselekmény körülményeit illetően, jelentkezzen személyesen a Pápai Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-89/313-011-es telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A járőrök Pápán elfogtak egy 47 éves csabrendeki lakost 2020. május 12-én 19 óra 55 perckor, akinek elrendelték a körözését. A nőt korábban a Tapolcai Rendőrkapitányság pénzbírság megfizetésére kötelezte, de azt nem fizette be. A bírságot a Veszprémi Járásbíróság elzárásra változtatta...

2020-05-13 14:30:57

Körözték a csabrendeki nőt


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 14:00:29

Ittasan hajtott a kerítésnek autójával, majd távozott, a rendőrök rövid időn belül elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 16:33:57

Rendőrkézre került a motortolvaj


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 25 éves vaszari lakost állítottak elő.

A járőrök 2020. május 5-ére virradó éjszaka Pápa egyik utcájában állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az igazoltatás során a 25 éves vaszari sofőrrel szemben alkalmazott...

2020-05-05 12:04:14

Ittasan ült volán mögé a férfi, a rendőrök elfogták