Higgadt tanácskozás a Pápa-Ser Kft.


2013-09-05 18:22:49  | cikk: HuHa  | 


Ma délelőtt tartotta hitelezői egyeztetését a Pápa-Ser Kft. „cs.a.”. A csődeljárás alatt álló cégnek a Pápai Hús 1913 Kft. „cs.a.” a tulajdonosa, így kiemelten fontos volt a tanácskozás kimenetele. Uzsoky András ügyvezető arról tájékoztatta hírportálunkat, az egyeztetésen kilencven százalékban jelen voltak a hitelezők és száz százalékban megszavazták a támogatott hitelező által javasolt döntést.
-A mai hitelezői egyeztetésen a hitelezők a Pápa-Ser Kft. „cs.a.” jövőjével kapcsolatban döntöttek. A tárgyalás higgadtan, nyugodt hangnemben zajlott és normális eredménnyel zárult. A hitelezők fizetési haladékról szavaztak. Mind a biztosított hitelezők, mind a nem biztosított hitelezők azt szavazták meg, hogy fizetési haladékot adnak a Pápa-Ser Kft. „cs.a.”-nak 2014. január 31-ig. Ezt a döntési javaslatot mindkét hitelezői kategória száz százalékban megszavazta.
Mint megtudtuk, a fizetési haladékot a támogatott hitelezői körbe tartozó bank kezdeményezte és a többi – nem támogatott hitelezői körben szereplő – hitelező is elfogadta.
-Mindez azt jelenti, hogy a reorganizációs tervünket a biztosított hitelező bank kérésére át kell dolgoznunk 2014. január 31-ig. A fizetési haladékról szóló döntési javaslatot a többi hitelező értelmezte és úgy gondolták, hogy a bankkal együtt az ő érdekeik sem fognak sérülni, ezért megszavazták, hogy 2014. január 31-ig fizetési haladékot kapjon a Pápa-Ser Kft. „cs.a.”
Az ügyvezető elmagyarázta, ez nem azt jelenti, hogy jövő év januárjában kívánnak előállni javaslataikkal, hanem a csődtörvényben meghatározott szigorú szabályok szerint már korábban is megszervezhetik az új hitelezői tárgyalást. Ez Uzsoky András szerint novemberben történhet meg.
-Feltétlenül jó a Pápai Hús 1913 Kft. „cs.a” hitelezői számára, hogy egy nyugodt légkörben lebonyolított tárgyaláson vagyunk ma túl, hiszen a Pápa-Ser Kft. „cs.a.” gazdaságilag összefonódott cég a Pápai Hússal. Úgy gondolom, hogy a holnapi hitelezői tárgyalás hangnemét, eredményességét jó irányba befolyásolja a mai hitelezői döntés.
A Pápai Hús 1913 Kft. „cs.a.” hitelezői egyeztetését pénteken délelőtt tartják.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-28 10:22:39

Kutatók éjszakája a Refiben


ajánlott cikk főképe

2020-01-15 21:20:25

Túl minden határon - Vujity Tvrtko Pápán járt


ajánlott cikk főképe

2019-10-28 23:44:29

Megalakult a cigány nemzetiségi önkormányzat


ajánlott cikk főképe

2019-11-09 23:48:56

Először csak óvatosan egy-két cseppet, utána majd lassan lehet többet-többet


PÁPA időjárás